Apparatuur overzicht

Is mijn apparatuur geschikt voor ontvangst van JOYNE?

apparatuur

JOYNE biedt een ruim aanbod aan televisiekanalen via satelliet. Om de JOYNE zenders te kunnen bekijken is een JOYNE CI+ module vereist in combinatie met een geldig abonnement, een geschikte satellietontvanger of televisie, en een satelliet schotelset.

De JOYNE CI+ module werkt met de meeste satellietontvangers en televisies welke zijn voorzien van een DVB-S2 tuner en CI/CI+ ingang. Er kunnen echter verschillen in functionaliteit per type ontvanger/televisie/schotelsysteem bestaan ten aanzien van het opnemen van programma’s, weergave van kanalen, EPG, menu-instellingen, uitrichten (schotelsystemen), etc. Raadpleeg derhalve voor aankoop uw dealer of het satellietontvangstapparaat en/of schotelsysteem voldoet aan uw wensen ten aanzien van genoemde functionaliteiten.

De door JOYNE gepubliceerde hardware-overzichten zijn indicatief ten aanzien van het gebruik van de JOYNE CI+ module in combinatie met genoemde apparatuur. JOYNE B.V. is niet aansprakelijk voor door de handel verstrekte apparatuur. Aan JOYNE hardware-overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen in hardware-overzichten onder voorbehoud. Getoonde hardware-overzichten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar een nieuwere versie zonder voorafgaande aankondiging.

Klik op de categorie, u wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

Satellietontvangers
Televisies met ingebouwde satellietontvanger
Volautomatische schotelsystemen

De door JOYNE gepubliceerde hardware-overzichten zijn indicatief ten aanzien van het gebruik van de JOYNE CI+ module in combinatie met genoemde apparatuur. JOYNE B.V. is niet aansprakelijk voor door de handel verstrekte apparatuur. Aan JOYNE hardware-overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen in hardware-overzichten onder voorbehoud. Getoonde overzichten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar een nieuwere versie zonder voorafgaande aankondiging.